Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация
 

Достъп до над 1 000 000 материала

image

Срещу безплатната регистрация получавате достъп до архивите на Капитал и Дневник от съответно 1997 и 2001 година досега. Архивите съдържат над 1 000 000 материала - снимки и документи и се увеличават със стотици всеки ден. До вас достига повече информация, която определяте като важна за вашия бизнес и начин на живот. По-лесно и бързо проследявате новини, актуални анализи, тенденции, любопитни и развлекателни факти.

image

Огромен фото и видео архив

Разполагате с над 260 000 фотографии и 3 200 видео материала. Удоволствието от четенето е по-голямо, когато е илюстрирано с качествени репортажни фото и видео материали. Нещо повече имате възможност да бъдете автор и да публикувате вашите фоторазкази в Голямата снимка в Дневник.

image

Привилегия да коментирате

След регистрация можете да коментирате в сайтовете (до момента има над 2 600 000 коментара). Активността ви е ключова за привличане на вниманието на другите читатели към важна за вас тема. Ние ценим мнението ви, сигурни сме, че и вашите последователи го ценят.

 
image

Препоръчване на материал

Когато натиснете бутон Препоръчване, ще помогнете на вашите последователи да достигнат по-бързо до информацията, която би била полезна и интересна за тях. Това е и възможност журналистите да получат обратна връзка за публикуваните от материали - доколко са харесвани и дали са породили дискусия.

image

Участие в интерактивния Капитал

Веднъж регистриран, предлагате, участвате, гласувате и проследявате развитието на каузи, теми, дебати и анкети в Капитал. На вашето табло ще получавате съобщения кой от потребителите, които следвате, в каква инициатива е взел участие.