Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация
 

Единен вход и управление

image

Безплатната регистрация в id.capital.bg осигурява достъп до съдържанието и функционалността на следните сайтове: Дневник, Капитал, Кариери, Регал, Хоремаг, Бакхус и Klikshop. Регистрацията се прави бързо и лесно от id.capital.bg, както и на всеки от сайтовете ни от връзката регистрация, разположена в горния ляв ъгъл на екрана. Ако вече имате регистрация за нашите сайтове, може да използвате същите електронен адрес и парола за вход.

image

Вашето ID

Чрез своя профил управлявате публичната информация за вас. Данните в поле Лична информация са публични и ще се виждат от останалите потребители. С тях вие ставате по-разпознаваеми за другите потребители в id.capital.bg, а и на останалите ни сайтове. Може да увеличите рейтинга си сред останалите потребители и позицията, която изразявате, ще достига до по-широк кръг хора.

image

Фино управление на споделяната информация

От менюто Настройки >> Видимост можете да контролирате каква част от вашите действия ще бъдат споделяни със последователите ви. Изключването на действие от потока информация към останалите може да стане като махнете отметката в квадратчето срещу него.

 
image

Удобно управление на абонамента за бюлетини

От вашия профил може да се абонирате за нашите 15 бюлетина с новини, информация за бизнес, стил и начин на живот. Електронните бюлетини на изданията ни предлагат бърз преглед върху определен тип новини и лесен начин да стигнете до тях на сайта през вашия email.

image

Пестене на време

Контролът върху информацията, която получавате е изцяло ваш и спестява времето за търсенето й. Активността на потребителите, които следвате, ориентира кое е важното за тях съдържание, а то би могло да заинтересува и вас. И обратното - вашата активност разпространява важното за вас съдържание.

 
image

Деактивиране на вашето ID

Една възможност, от която се надяваме никога да не се възползвате. Вече можете деактивирате вашия профил. Дективирането ще спре всички бюлетини и известия към вас, но и ще отнеме всички привилегии, които регистрацията в id.capital.bg предоставя. Няма да можете да се логвате с вашето потребителско име и няма да имате профил в id.capital.bg. Важно: всички ваши действия по сайтовете ни (бипване, коментари, подкрепяни каузи и др.) ще бъдат запазени.

RSS фийд

RSS фийд на блог

Можете да агрегирате RSS хранилка за постовете от вашия блог в личните настройки на профила си в id.capital.bg. Съобщенията за новопубликуван пост ще влизат във вашето табло и ще достугат хората, които ви следват. В скоро време Блогосфера ще показва агрегираните блогове на потребителите с най-висок рейтинг на id.capital.bg и блоговете на хората, които следвате. Така самото общество и съответно вие ще определяте кои блогове са интересни, ценни и заслужават да бъдат разгледани от аудиторията на Дневник.