Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация
 

Следване на любимите автори и приятели

image

id.capital.bg позволява изцяло нов начин за четене и следване на медиите на Икономедиа. Вместо да преглеждате различни рубрики, можете да следвате само любимите си автори, независимо в кои издания и теми пишат. Следването на действията на вашите приятели също е улеснено, защото id.capital.bg ще ви известява за всяко тяхно действие.

Ето как може да последвате автори и потребители:

image През личната страница на всеки потребител

В дясно до аватара на потребителя има бутон Следване. След като го натиснете, информацията, която потребителят споделя, ще влиза във вашето табло, а рейтинга му ще се увеличи с 1.

image Директно през дискусиите в сайтовете и през Дневник L!VE

Всеки участник в дискусиите, който ви стане интересен, може да влезе с активността си в потока информация на вашето табло. Последвайте го директно от Дневник, Капитал, Кариери, Регал, Хоремаг и Бакхус, без да излизате от дискусията.

 
image През списъка с всички репортери и редактори на едно място

Изберете любимците си и включете активността им в таблото. Следете кога публикуват нови материали, кратки новини в Дневник L!VE, коментират и препоръчват други публикации, гласуват в анкети и т.н.

image През страниците с класирани по рейтинг и медали потребители

Потребителите с най-висок рейтинг би трябвало да са най-смислено активните участници в сайтовете. Последвайте ги, за да разберете за какво е целия шум и решете сами.

 
image През всяка статия на конкретен автор
image През предложенията в дясна колона на таблото
 

А отбягването?

image

Отбягването намалява рейтинга на хората, които не са по вкуса ви. То има и една по-практична функция - коментарите на потребителите, които отбягвате, ще бъдат скрити. Вярваме, че това прави ползването на форумите по-приятно, като същевременно ограничава броя на отбягванията, чиято цел е да “накажат” друг потребител със сваляне на рейтинга.