Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация
 

id.capital.bg - мрежата на активните потребители

През последните години търсихме по-добра връзка с вас - нашите читатели. id.capital.bg е плодът на този труд - социална мрежа, позволяваща медийно потребление по иновативен начин. Накратко, вместо да ровите и издирвате какво са написали любимите ви автори или коментиращи от форумите, можете просто да ги следвате, а id.capital.bg ще ви информира за техните действия.

Вашето лично табло Таблото показва действията на всички, които следвате

Ключовите думи

Ако трябва да опишем id.capital.bg с ключови думи, то те са: следване на автори, медали, рейтинги, изследвания, социални действия, анкети, препоръчване на новини, публикуване на кратки новини, коментари, бюлетини, пестене на време, всеки ден. И това не е пълният списък!

image

Следване на журналисти и потребители

id.capital.bg позволява изцяло нов начин за четене и следене на изданията на Икономедиа. Вместо да преглеждате различни рубрики, можете да следите само любимите си автори, независимо в кои издания и теми пишат. Следенето на действията на вашите приятели също е улеснено, защото id.capital.bg ще ви известява за всяко тяхно действие.

Преобърнете навиците си на четене на изданията на Икономедиа. Последвайте най-интересните създатели на съдържание - потребители или автори.
Още за следването

image

24 медала очакват да бъдат отключени

Има значение дали публикувате весели, любопитни или разгневени коментари и от какви теми се интересувате - технологии и наука, развлечение и култура, локални, международни или бизнес новини. Има значение, че препоръчвате статиите, които ви харесват, на останалите.

Има значение, че сте положително или отрицателно настроени към коментарите на другите; че ви пука достатъчно; за да изпратите снимка или писмо на редакцията със сигнал за нередност и че участвате в дебатите на Капитал със смислени мнения.
Още за медалите

Бързо публикуване в Дневник L!VE

id.capital.bg има пълна интеграция с Дневник L!VE - нашата услуга за кратки новини в реално време. Чрез нея може да споделяте какво се случва около вас - сигнали, които се следят от редакциите на Капитал и Дневник. Всяка изпратена от вас новина може да съдържа максимум 140 символа, като по този начин гарантираме максимално качество за минимален обем информация.

image Публикуването в Дневник L!VE

Лични съобщения

Потребителите на id.capital.bg могат да разменят лични съобщения помежду си.

image