Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация
 

id.capital.bg 1.1

Нови класации, лични съобщения и мобилен сайт

Пет месеца след старта на id.capital.bg изготвихме пакет подобрения, които акцентират върху по-лесното потребяване на информация от сайтовете на Икономедиа, предоставят възможност за размяна на съобщения между регистрираните потребители и предлагат нова, по-справедлива рейтингова система.

Решихме коренно да преосмислим рейтинга и той да е показател за активноста на потребителите в id.capital.bg. Изчисляваме го по нов начин - вижте как!

Ново изчисляване на рейтинга

Групиран поток

Групирани съобщения

Опростихме информацията в таблото ви в id.capital.bg - вече групираме съобщенията с еднакво съдържание. Пример: “Камен, Петя Райковска и Ю. препоръчаха статия 100 килограмово чудовище хванато в Азовско море”.

В допълнение можете да преглеждате таблото и да следвате потребители навсякъде и по всяко време през телефона си - сайтът има оптимизирана за мобилни устройства версия.

Лични съобщения

Изпращане на лични съобщения

За да улесним комуникацията между членовете на общността на активните потребители на Икономедиа създадохме инфрaструктура за размяна на лични съобщения.

Можете да пишете на другарче през форумите и профилната си страница в id.

Все по-лесно можете да достигнете до хората, които са интересни

Преглед на препоръчалите статия

Вече можете лесно да видите всички, които са препоръчали дадена статия и да се ориентирате кои от тях бихте следвали.

image

С цел да ви спестим няколко клика последното съобщение от таблото ви в id.capital.bg ще се показва на всеки един от сайтовете на Икономедиа в елегантна синя лента.