Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация
 

Страхотните лични съобщения

Дългоочакваната услуга за размяна на лични съобщения между потребителите стартира с тази версия на id.capital.bg. Искрено се надяваме това да подобри комуникацията помежду ви, да ви направи по-близки и да изчисти дискусиите под статиите от личните разговори извън темата на материала.

Възможност за размяна на лични съобщения

Услугата включва възможност за изпращане на съобщение към потребител директно от сайта, в който се намирате, без да напускате дискусията. Съобщенията трябва да са дълги най-много 300 символа. Можете да изпратите съобщение на всеки потребител, освен ако той не ви отбягва.

Кутията с лични съобщения се намира в таблото ви в id.capital.bg.

Изпращане на съобщение от id Можете да изпратите съобщение като натиснете на писъмцето до името на потребителя в личната му страница.
Изпращане на лични съобщения От профил на потребител в сайтовете можете също да изпратите съобщение - достатъчно е да натиснете върху аватара на потребителя и отново на иконоката с писъмцето.

С нетърпение очакваме обратната ви връзка за личните съобщения, разкажете ни какво ви харесва и какво не, както и какво бихте добавили на [email protected].